Gość
Witam, macie jakieś wypróbowane sposoby na opóźnienie wytrysku ?
W internecie jest pełno sieczki, z której nic nie wynika Interesują mnie konkretne rady, a nie opisy jak to było u was i jak samo przeszło bo u mnie nie przechodzi
Gość
wypij kilka browarów żeby przedłużyć stosunek tylko ten sposób ma wade bo możesz wypic za dużo i w ogóle ci nie stanie no i ... można się wpędzić w alkoholizm
Gość
idź do seksuologa bo jak zaczniesz się smarować znieczulaczami albo brać piguły to nie rozwiążesz problemu, tylko się go chwilowo pozbędziesz, znieczulacze mogą spowodować uczulenie albo wcale nie działać, no i niechcący możesz znieczulić dziewczynę
Gość
Jak dla mnie to można używać różnych preparatów, byle nie za dużo bo "Co za dużo to nie zdrowo" jak to się mówi.
Słyszałem o preparacie STUD100, podobno nieźle działa ale ma ktoś jakąś sprawdzoną opinię na ten temat? z tego co wiem to podczas jego stosowania trzba używać gum, bo oprócz faceta, kobieta też może się niechcący znieczulić, ale chodzi mi o to czy warto na to kasę wydać żeby doraźnie choć pomóc.? Poradźcie mi cos plizzz
ja np stosuję od miesiąca żel opużniający http://www.sklep-intymny.pl/product-pol … ate=005906
i jest efekt nie tryskam tak szybko także warto bylo wydać te pieniądze
Gość
Też miałem problem ze zbyt szybkim wytryskiem, ale jak napisałem miałem. Długo szukałem w necie czegoś, co mogło by mi pomóc. Znalazłem na stronie potencja.intymne.cba.pl Orgasm Control. Innowacyjne połączenie 13 ziół z zestawem witamin i minerałów sprawia, że Orgasm Control działa wielopłaszczyznowo. Wszystko po to, aby przedłużać akt seksualny, a jednocześnie pobudzać i normalizować mechanizmy odpowiedzialne za erekcję, potęgując doznania erotyczne. Przekonały mnie bardzo pozytywne oceny klientów. Mam, używam - DZIAŁA. Wybrałem zestaw spray + tabletki - Polecam niezdecydowanym
Gość
Moim zdaniem najlepszy preparat na opóźnienie wytrysku to Orgasm control - fakt nie jest tani , ale świetnie działa.
Jak komuś szkoda kasy to może użyć żelu Last longer - też pomaga.
Więcej można przeczytać na intymne.cba.pl
Jest duży wybór tabletek na opóźnienie wytrysku, dlatego wybór może nie być taki łatwy. Porównanie znajdziesz w rankingu https://wiecejmeskosci.pl/tabletki-na-o … e-wytrysku w zasadzie ich skład jest bardzo podobny ale różnią się stężeniem składników, co może się okazać znaczące w aspekcie skuteczności preparatu.
Ostatnio edytowany przez pegaz (2018-10-04 09:55:03)